Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

image001БТПП удостои посланика на Китай у нас Гуо Йеджоу с диплома за значим принос за развитието на икономическото сътрудничество с България и за неговото активно сътрудничество с БТПП по време на мандата му в у нас. Отличието връчи председателят на БТПП Цветан Симеонов при посещението си в посолството на Китайска Народна Република в София по повод изтичането на дипломатическия мандат у нас на Гуо Йеджоу.

Цветан Симеонов потвърди, че БТПП подкрпя развитието на българо-китайските икономически отношения и отбеляза, че все още има неизползван потенциал.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Като перспективни области в развитието на икономическите отношения между двете страни посланик Гуо Йеджу посочи финансите и туризма. Той изтъкна, че по време на мандата си е видял в лицето на БТПП активен партньор и добави, че се гордее с многобройните събития, организирани, съвместно с БТПП.

Share Button