Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Над 65 изложители от 20 държави, ще представят своите последни продукти по време на 10-о юбилейно издание на BEGE Expo. Само два месеца остават до Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия, което ще се проведе на 22 и 23 ноември в Интер Експо център, София.

BEGE Expo е с бизнес ориентация и дава възможност на производители, оператори, търговци и представители от световната игрална индустрия да се срещнат с потенциални партньори, да обсъдят бизнес идеи и технологични иновации, да установявят търговски контакти и да представят своите продукти. Всяка година BEGE Expo привлича над 5000 професионалисти от над 20 държави, утвърждавайки се като събитие с ключово значение за индустрията в региона.

По случай юбилейното издание на събитието, в рамките на изложението ще се случат много нови инициативи, чиято цел е подпомагане на развитието на индустрията и утвърждаване на София като технологичен център на Балканите. Сред тях са новата “Стартъп зона”, която ще даде поле за изява на предприемачи от бранша, “Зона за иновации”, “Sales Pitch зона” и други. Множество технологични иновации, демонстрации и изненади очакват посетителите за официалното откриване на изложението на 22 ноември от 11:30, както и през двата дни на събитието.

Побързайте да се регистрирате онлайн за изложението – безплатно. Всички посетители ще могат да участват в томбола за спечелването на екскурзии в най-добрите български курорти: Банско, Пампорово, Сандански, Велинград и Златни пясъци!

Тази година изложението ще се проведе под слогана “България – технологичен център на Балканите!”, а целта на организаторите е да подчертаят бързото развитие на технологичния сектор в страната и региона. Благодарение на ниските данъчни ставки и бързата Интернет връзка, София се превърна в място, привличащо предприемачи от цял свят и не случайно влиза в класациите на Форбс като “Най-добрите градове по света за основаване на стартираща компания”.

Именно към предприемачите от региона е насочена и новата Стартъп зона, където стартиращи компании ще могат да представят своите идеи. Инициативата се осъществява с подкрепата на София Тех парк, Софтуерния университет (СофтУни), Wakeup and Startup, Пиксел Медия, Регус, Бетахаус, JCI България, Game Development Summit.

Към младите таланти е насочен Кариерният център на изложението, където студентите ще могат директно да кандидатстват за свободни позиции в индустрията. Тази година изложението ще даде възможност на най-амбициозните млади хора да се включат и в Доброволческа програма към събитието, която ще им даде поглед зад кулисите на най-голямото събитие за игралната индустрия на Балканите.

На първия ден от BEGE Expo ще се състои и шестото издание на конкурсът за красота Miss Gaming BEGE, а вечерта ще завърши с грандиозното парти на организаторите.

Традиционно като предшестващо събитие на изложението ще се проведе и 10-ото юбилейно издание на Източноевропейската Конференция на Игралната Индустрия (EEGS) в дните 20-22 ноември в зала Витоша на Интер Експо център. Форумът събира представители на най-важните международни организации от игралната индустрия в Европа и света, които дискутират всички актуални въпроси за бранша – регулаторни промени, нови технологии, развитието на индустрията, маркетинг и др.

Тази година BEGE Expo ще е звеното между признатите постижения на миналото, настоящите иноватори и новото поколение, идващо да завладее индустрията. За десета поредна година изложението ще е мястото, където професионалисти от индустрията идват, за да обменят опит и идеи.

Работно време на изложението за посетители:

22 ноември – 11:00 – 18:00

23 ноември – 11:00 – 18:00

Share Button