Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

pokana-webЗа шести пореден път хотел SOFIA BALKAN / Шератон / ще бъде домакин на най-голямото сватбено изложение в страната BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO. В балната зала на хотела ще се съберат професиоанилисти от всички сфери на сватбения бранш, за да обменят опит помежду си, както и да представят най-новото в организирането и приготовленията за сватбения ден и медения месец.

Благодарение на вещата организация на фирма EXPOLINE и любезното гостоприемство на хотел SOFIA BALKAN /Шератон/, BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO шест години подред се очертава като най-мащабнoто събитиe с конкретна тематика и най-грандиозното, и същевременно полезно, изложение в сватбения бранш.

64674_2764774216449_1559331207_nРазлични фирми, чиято дейност е тясно свързана с темата участват ежегодно в събитието, за да “сверят часовниците си”, да се срещнат със свои колеги на ползотворна обмяна, както и да дадат възможност на бъдещите младоженци да начертаят ясен план за престоящото важно събитие като получат безценна информация директно “от кухнята”.

Дизайнерски къщи и модни брандове, хотели, ресторанти, организаторски фирми и сватбени агенции, кетъринг и туристически фирми – всички те си подават ръка под покрива на Шератон в рамките на едно единствено изложение BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO, за да пресъздадат възможностите на избора, да улеснят влюбените в първата стъпка и да докажат професионализма си, предлагайки най-доброто. Всички въпроси, свързани с организирането и провеждането на сватбено тържество и меден месец могат да намерят верния отговор в рамките единствено на най-голямото сватбено 150929_2764776496506_1159340823_nизложение в страната. И като допълнителен бонус – бъдещите младоженци могат да се възползват от отстъпки в редица от предлаганите от участниците на BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO услуги, единствено и само в рамките на изложението.

Списание Сватба – медиен патртньор на събитието по традиция ще избере МЛАДОЖЕНЦИТЕ НА 2013 година измежду двойките, изпратили снимки от своя най-важен ден през 2013. Много подаръжци от томбола ще зарадват не само бъдещите младоженци, но и влюбените, изрекли вече заветното “Да”.

166521_2764780816614_541567604_nНаред с томболата в която ще участват всички посетители организаторите от фирма EXPOLINE обещават и редица приятни изненади.

BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO събира под един покрив професионалисти от всички сфери, свързани със сватбения бранш като едновременно с това кани като зрител и участник техния клиент – бъдещото семейство. По този начин дава възможност на младоженците да получат информация от най-добрите и позволява на професионалистите да се срещнат със своите клиенти. Безценна комуникация за перфектни резултати.

Share Button