Cherga BG

Ден на отворените врати в Театър “Българска армия”

 Ден на отворените врати в Театър „Българска армия“ ще сложи начало на новия сезон. 

отворените врати

Любопитсвото на всеки зрител го тласка да надникне зад кулисите и да разбере някои детайли от “кухнята” на театъра. Да се запознае с любимите лица и да се докосне до декора, който оживява на сцената. Всичко това и много още ще бъде възможно на 17-и септември в деня на отворените врати в театър “Българска армия”. От ръководството на театъра информират, че ще има възможност посетителите да се превъплъщават в образи.

Участието в ПОГЛЕД ЗАД КУЛИСИТЕ ще бъде с ВХОД СВОБОДЕН.

Актьорите от трупата на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ отварят вратите на
ул. „Раковски“ 98 в 11:00 ч. Известните лица от малкия екран и сцената ще се преобразят в ролята на гидове, които ще Ви развежат из историята и настоящето на театъра.

Разходка ще премине през репетиционните зали, гримьорните, перукерните, архива, ателиетата, фоайетата с култови плакати и всички скрити за външен поглед места. По време на отворените врати ще може да се види и „ковачницата“ на наградите „Аскеер“, както и звукозаписното студио на Дони. Любопитните ни гости ще могат да разглеждат и да се снимат с театрални костюми и експонати в нашия селфи корнър, направен специално за това.

От 11 ч. на сцена-клуб „МаксиМ“ новите лица от трупата на театъра ще четат приказки за най-малките, докато техните родители се разхождат из потайностите зад сцената. Бате Ненчо също ще допринесе за магическата атмосфера на този ден, със своите фокуси в 12 ч.

На 17-ти септември ще може да станете част от репетициията на „ЧЕРНА КОМЕДИЯ“ – спектакълът, чиято премиера очакваме през ноември. А в 16 ч. на сцена „МаксиМ“ ще излязат Стефка Янорова, Антоанета Добрева–Нети, Луизабел Николова, Пламена Гетова и Сабина Коен за възстановителна репетиция на комедията „ВДИГАЙ ЗАВЕСАТА“.

Всички гости на театъра са поканени да изпият чаша кафе в кафе-клуба на театъра, а вечерта ги очаква първата за сезона постановка – „ЗАВЕЩАНИЕТО НА ЦЕЛОМЪДРЕНИЯ ЖЕНКАР“ с билети по 7 лв. Мистерията на Дон Жуан е въплътена в мощния актьорски талант на Васил Михайлов, който несъмнено притежава харизмата на покорител и съблазнител на женски сърца. Блестящи партньори са младите актьори Леонид Йовчев, Гергана Данданова и Тигран Торосян.

Биляна Котева

Add comment

37 − = 31