Cherga BG

Червеното вино на Червената крепост

izbata Историята на Кастра Рубра (в превод – Червената крепост) датира от ранновизантийския период. Ще ви достави истинско удоволствие да я чуете в компанията на чаша ароматно вино. Крепостта, близо до Харманли, давала убежище на хора, преминаващи по древния път Виа диагоналис, който по времето на Римската империя свързвал столиците Рим и Константинопол. Така историята днес дава името на уникална българска изба. “Кастра Рубра” е разположена в района на старата крепост, в непосредствена близост до границата ни с Гърция и Турция.
Първото вино, произведено в избата, е “Телиш Розе 2007”. Тук познавачите ще открият връзка с изба “Телиш” и няма да сбъркат. Тя е както по отношение на собственика, така и в идеологията за предлагане на продукт с характер, постоянно качество и справедлива цена.
Технологичната осигуреност на “Кастра Рубра” я превръща в мечтано поле за действие на всеки енолог. Младият екип от специалисти има шанса да получава напътствия от всепризнатия френски енолог Мишел Ролан. В България той работи ексклузивно с фирмата Телиш, но амбициозният проект на новата изба го заинтригува с възможността за производство на висококачествени вина в България. А създаването на уникален бленд вино е като създаването на уникален парфюм. Изглежда просто, тъй като се изразява в съчетаване на различни сортове в едно цяло. Но същевременно е сложно изкуство по определяне на оптималната пропорция, при която всеки сорт дава най-доброто от себе си


Кемпери под наем – марка RIMOR , основана 1978 година.

„Следвай желанията си“ с нашите нови кемпери!

Модел: RIMOR Horus –  новата идея за движение!

Компактност, лекота на управление, невероятни и модерни дизайнерски и интериорни решения, с базово оборудване на FIAT.

Спорт, открития, приключения и туристически пътувания, БЕЗ граници!

—————————————————————————————————————–

Модел: Rimor Seal 98 Plus – Приятел, който винаги е готов да тръгне!

 Модерни дизайнерски и интериорни решения, отделна баня и тоалетна, изключително голям багажник, с базово оборудване на FIAT.

 Идеален при пътуване и почивка с домашен уют, лукс и комфорт!! 

 

Кемпери под наем от „Кемпер рент Черга“,

тел.: 0898777324 и на FB: CamperRentCherga

Кемперите се фабрично нови и са оборудвани с всичко необходимо за гарантиране на удобство и конфорт. Атрактивни оферти за наем, без допълнителни такси.

 

 

Add comment

54 − = 44