Уличен гурме фест – StrEAT Fest

На 30-ти септември, в последната събота на месеца, заповядайте на първия уличен гурме фестивал в България – StrEAT Fest.
В обособено централно място в София, реновираната част на „Женски пазар“ (ул. Кирил и Методий), посетителите ще могат да се насладят на избрани менюта от селектирани ресторанти с различни национални кухни, български бутикови изби, бира, производители на качествени храни, бар зона, майсторски печива, десерти, сладоледи, специално подбрано кафе и други изненади.

Всичко това на фона на отпускащ джаз, осигурен от Brazz_ViliDJ, който накрая на фестивала ще забърза ритъм в унисон с рагорещилия се купон.

StrEAT Fest ще се осъществи на емблематично за София място – всеизвестният и противоречив Женски пазар. Място с дълга история, голяма част от която отминала, но запазила облика и усещането за „Стара София“ – автентична и истинска, макар и на моменти в повече, отколкото можем да приемем. Ето защо от години Женският пазар се е превърнал в табу за много хора. StrEAT Fest ще даде възможност на всички, без значение от предразсъдиците си, да дойдат и да усетят всчико това, умело гарнирани с гурме специалитети. Пазарът привлича чужденци и млади хора, заради екзотичната атмосфера, мултикултурните спирки за хранене, скритите места, бутикувите магазинчета и продукти, които само там могат да се открият.

Събитието има вход – 10 лв. за възрастни, в които са включени 5 лв. консумация, а за деца 5 лв., от които цялата сума е консумация. Разплащането на щандовете ще става с фестивална валута, която всеки може да обмени на няколко предназначени за целта пункта.

Share Button

Related Posts

Теодосий, който венча джаза за народната музика

Теодосий, който венча джаза за народната музика

VII фестивал на виното

VII фестивал на виното

Фестивал на баницата в Кърджали

Фестивал на баницата в Кърджали

No Comments Yet

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *