RICHIE HAWTIN, шоуто му Minus и NOISIA събраха 7 хиляди за първия SOLAR уикенд на

CACAO BEACH

SOLAR SUMMER OPENING PARTY_NOISIA

Над 7 хиляди посрещнаха двата поредни изгрева по време на първия SOLAR SUMMER уикенд на CACAO BEACH.  В несравнимата компания и качествения електронен саунд на RICHIE HAWTIN, NOSIA и компания, фестивалът доказа за 11-та поредна година, че е едно от най-значимите събития не само у нас, но и на Балканите. Изключително силната програма и неизменната подкрепа на феновете, превърнаха отриването на SOLAR SUMMER 2014 в едно от онези събития в живота, към които мечтаеш да се върнеш отново и отново.

Уикенда започна на 25.07 с внушителното парти на RICHIE HAWTIN, FABIO FLORIDO, PACO OSUNA и LIUBO URSINY  и продължи с дръм енд бейс  eксплозията  начело с NOISIA, DIMENSION и HIGH ROLL на 26.07.

„Благодаря много на българската публиката. Впечатлен съм от начина, по който умеят да се забавляват!“, сподели PACO OSUNA минути след слизането си от сцената на SOLAR SUMMER.

Дългият уикенд беше само началото. Oчакват ни още 5 поредни уикенда и 8 партита, които всяка седмица ще събират хиляди на музикалните изгреви на CACAO BEACH, заедно с едни от най-големите имена на електронната сцена днес. Следващият уикенд на сцената на SOLAR SUMMER ще се качат NICOLE MOUDABER (01.08) и FEDDE LE GRAND (02.08).

Билетите за SOLAR SUMMER 2014 се продават в мрежата на Eventim, YALTA CLUB и Cacao Beach.

Share Button