ChrisNorman_Poster-montajПърва пролет през 2013 ще пристигне с концерт на легендата CHRISNORMAN на 22 март. Познат като вокал на SMOKIECHRISNORMAN прави своя солова кариера, която го издига до първите места в музикалните чартове с любимата на всички песен „MidnightLady“. Утвърдил се не само в Европа, но и в Америка, CHRISNORMAN продължава да радва своите фенове. Първата дестинация от световните участия на голямата рок легенда през 2013 ще бъде България. Феновете ще могат да чуят най-известните хитове на изпълнителя като „Ordinary Heart“, „Sarah You Take My Breath Away“, „Broken Heroes“, “Be my babe”, „Some Hearts Are Diamonds“, “Give a little love”, “Get it on” и други.

CHRIS NORMAN носи емоциите от музиката на едни от дуайените на 70-те, 80-те и 90-те. От 1986 започва своята солова кариера, която го издига до първите места в музикалните класации. Издава няколко нови албума. Единият от тях – „Close up”, представя двучасово удоволствие от акустичното звучене на най-известните песни на CHRIS в съпровод на класическа китара. Последният завършен проект на легендарния изпълнител е албумът “Time Traveller”, чиято идея е да компилира песни от различните периоди на рок музиката от последните 40 десетилетия. Концертите на соло певецът се превръщат в легенда, особено след концерта му във Виена през 2005, когато публиката наброява 50 000 души.

Close_up_800x600

Концертът в София ще бъде на 22 март, от 20 часа, в зала 1 на НДК.

Билети за концерта се продават на касата на НДК, както и в мрежата на магазини Пикадили, Германос, Офис 1, бензиностанции ОМВ и онлайн в Eventim.bg. Цените са от 30 до 60 лева и ВИП – от 70 до 80 лева.

Share Button