Valia Balkanska 1Единственият български глас в Космоса  Валя Балканска е част от новия спектакъл на Нешка Робева –„Мистерията Еньовден“.

Несравнимата българска певица е основният консултант на музиката, която се създава специално за шоуто на 19 декември. Тя, заедно с Алекс Нушев, който е творческият музикален продуцент на представлението, ще накарат цялата зала „Арена Армеец“ да завибрира под звуците на най-доброто от българската народна и рок музика. Под нейното ръководство по музиката за спектакъла работят повече от 30 от най-изтъкнатите български музиканти. Освен основните гласове на “Мистерията Еньовден” – Деси Добрева, Звезди от Ахат и фолклорната певица Валерия Момчилова, зрителите ще могат да чуят и автентични гласове събрани от цяла България.

Спектакълът „Мистерията Еньовден“ е изцяло нов проект на Нешка Робева, вплитащ в себе си народните традиции, сегашното модерно звучене от български фолклор, хард рок музика и улично изкуство.

Misteriata Eniovden

 

Шоуто ще се състои на 19 декември 2013 г., гр. София в зала Арена Армеец с начал

о 20.00 часа.
Всичко за предстоящия спектакъл можете да следите и от официалната facebook страница – https://www.facebook.com/MisteriataEniovde
n

Share Button