FLASHBACK_V2След официалното откриване на лятната градина на YALTA Club през изминалата седмица, клубът ви кани и този уикенд на втори FLASHBACK в петък и за първи ELEGANT TOUCHв събота. Второто поред парти под надслов FLASHBACK ще ни отведе назад във времето и ще ни зарази с магията на мелодичния хаус. Всичко това, придружено от леки и нежни вокали, умело съчетани с емблематични евъргрийн парчета ще се случи в петък, 30 май, в ROOM 1 на YALTA, а специални гости са DJ GEORGE и DJ KAS. На следващия ден, 31 май на хоризонта ще се появи и първото издание на събитието ЕLEGANT TOUCH BY RUNOс участието на гост-диджея DEJAN DEX. Това е и първият самостоятелен проект на талантливия резидент на YALTAClubRUNO.

 DEJAN DEX (1)

Комбинацията от диджеи като GEORGE и KAS е гарант за парти, в което преобладава миксирането на дийп и прогресив тек-хаус с техно и електронни елементи, специфични за DJ GEORGE. Също така, на 30 май ще чуем и KAS, който се отличава с дийп хаус, ню диско, електроника, който вървят ръка за ръка с грууви бийтове, динамични фънки бас линии и деликатни женски вокали.

На следващия ден, 31 май, ЕLEGANT TOUCH BY RUNOще разкрие идеите и собственото виждане за развитието на хаус музиката на артиста, който смело съчетава диджейството с продуциранетo от 2009-та година насам. RUNO e едва на 19 години, но вече може да се похвали с няколко трака в топ 100 на най-престижния музикален магазин – Beatport. Oсвен това е издавал музика в известни лейбъли като Sleazy Deep, I Records, Dear Deer, Planet Acetate, Prison Entertainment, Soulman Music, In Deep Records и много други. ЕLEGANT TOUCHще мине под звука на любимия на RUNO стил – дийп тек-хаус.За характерната музикална обстановка ще допринесе

RUNO

 и неговия гост – DEJAN DEX oт Македония. Артистичният път на DEJAN стартира през 2007 и упорито се развива в стиловете дийп, техно, хаусв лейбълите Excel, Artefact, Ban-Off, Sui Generiz, Tokyo Red, Nordik Net и Walk&Talk.

Билети за FLASHBACK (30 май) ще се продават на място на цена от 10 лв. Входът до 00:30 часа за ЕLEGANT TOUCH BY RUNO feat DEJAN DEX (31 май)ще е свободен. След това билетите ще са цена от 10 лв.

Share Button