Спектакълът продава по близо 1000 билета на седмица и вече са на изчерпване

Misteriata EniovdenМалко преди очаквания спектакъл на Нешка Робева – „Мистерията Еньовден“ към трупата NeshkaArt участие в шоуто ще вземат и едни от най-добрите ни състезателки по художествена гимнастика. Те ще допълнят приказното в шоуто и със своята грация ще допринесат към женствеността на самодивите и самовилите. Освен тях на сцената ще излязат и гимнастици от школата на обичания от всички българи – Йордан Йовчев.

Misteriata Eniovden (1)

 

Организаторите на събитието от Moko Solution и NeshkaArt споделят, че представлението на Нешка Робева продава по близо 1000 билета на седмица и билетите вече са на изчерпване. Малкото останали билети могат да се намерят в мрежите на TicketPro, Eventim, на място в зала „Арена Армеец” и „Двореца на културата и спорта“.

Спектакълът „Мистерията Еньовден“ е изцяло нов проект на Нешка Робева, вплитащ в себе си народните традиции, сегашното модерно звучене от български фолклор, хард рок музика и улично изкуство. Предпремиерата на шоуто ще се състои на 10 декември 2013 г., гр. Варна, в „Двореца на културата и спорта“, а премиерата е на 19 декември 2013 г., гр. София, в зала „Арена Армеец“. Началото и на двете представления е точно в 20.00 часа.Цена на билетите от 20 до 50 лева.

 

Share Button