DelilahНа 10 декември, вторник, българската публика ще има възможност да види за първи път на живоедна от най-популярните млади изпълнителки на Острова. Delilah ще гостува в Sofia Live Club, като началото на концерта е точно в 20:30 часа.

Палома Стокър е британска изпълнителка, родена в Париж, а в ранна детска възраст се мести в Северен Лондон. Повлияна от силни емоции, след загубата на доведения си баща, през 2002 г. написва първата си песен, с която привлича вниманието на лейбъла Atlantic Records. Тогава решава да използва името на кубинската си баба – Delilah, с което 23-годишната изпълнителка е известна и до днес.

През 2011 г. излиза сингълът „Time” – създаден съвместно с Chase & Status, a видеото към песента има близо 10 милиона гледания в YouTube. Eсента на същата година излиза и самостоятелната ѝ песен – “Go”. На 30 юли 2012 г., представя дебютния си албум “From the Roots Up”, който се изкачва на 5-то място в музикалните класации на Острова.

В изпълненията на Delilah могат да се открият елементи от най-разнообразни стилове, поднесени по уникален начин – истинско олицетворение на мулти-културната среда, в която е израснала. „Стилът ми е повлиян от множество изпълнители, като започнем с Buena Vista Social Club и стигнем до Portishead” – споделя Delilah в свое интервю.

Delilah_PicФеновете на Delilah ще имат шанс да чуят на живо хитове като: “Time”, “Go”, “Love you so”, “Inside my love” и още много други в неповторима акустична версия. Началото е точно в 20:30 часа.

Share Button