Cherga BG

Бандата OneRepublic с концерт в София

Десет града и над сто и петдесет хиляди зрители станаха част от първата вълна на турнето на  OneRepublic в Канада.  Грандиозното шоу, което ще видим и в София на 2 юни за пореден път доказва, че бандата, която е в пика на своята кариера, готви много изненади за своите почитатели. Над двучасови концерти, включващи най-големите им хитове, както и кавъри на нашумели парчета, взривиха напълно разпродадените зали в Монреал, Торонто, Ванкувър, Квебек и други градове отвъд океана.

Фронтменът на OneRepublic – Райън Тедър ще пристигне със семейството си за шоуто на звездната банда  в София. Той и съпругата му Женевив ще пътуват заедно по време на европейското им турне и са заявили президентски апартаменти на всяка тяхна спирка.Причината за това е, че най-вероятно те ще вземат със себе си и по-големия им син Копланд.

Първата европейска спирка на бандата е Скопие и веднага след това момчетата от OneRepublic ще пристигнат в София.

Концерът ще бъде в  зала Арена Армеец на 2 юни. 

Столицата ни е част от едноименното турне NATIVE, представящо албума с най-много хитови сингли до момента, сред които  “Feel Again,” “If I Lose Myself,” “Counting Stars,” “Something I Need,” “Love Runs Out,” и “I Lived.”. Албумът достигна номер 4 в класацията на Билборд 200 и номер 9 в UК Album Chart.

 

 

Маргарита Енева

Add comment

11 − 7 =