Cherga BG

Балканската кралица Цеца Ражнатович с най-големия си проект в зала „Арена Армеец“

Picture CecaНай-голямата музикална звезда в тази част на света и неслучайно наричана Богинята на балканската музика – Светлана Цеца Ражнатович, ще гостува в България в началото на месец ноември тази година. Сръбската певица, събрала на последните си два концерта в Белград над 300 000 души обеща, че това ще бъде най-разтърсващият й концерт правен някога извън територията на нейната родина. Цецаще пристигне у нас заедно с 14 от най-добрите сръбски музиканти, като репетициите им започват още от началото на месец април. Едно от условията към организаторите на събитието е тя сама да избере кой да подгрява публиката преди нейното излизане на сцената.

Майката на нацията“, както я наричат в Сърбия, ще представи на родна земя най-доброто от началото на музикалната си кариера до днес. „Poziv“, Zuto Pile, „Maskarada“, „Beograd“,Lepi grome moj”, „Zabranjeni grad”,Gore od ljubavi“, „Lepotan”,Tacno je”, „Rasulo“ са само част от всичко, което ще може да чуете в зала „Арена Армеец“.

Датата е 7 ноември, а мястотостоличната зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете от днес в мрежата на TicketPro и Eventimна цени от 20 до 55 лева.

Add comment

46 − 40 =