Cherga BG

Balkanika Wedding & Honeymoon EXPO 2014

pokana-webЗа шести пореден път хотел SOFIA BALKAN / Шератон / ще бъде домакин на най-голямото сватбено изложение в страната BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO. В балната зала на хотела ще се съберат професиоанилисти от всички сфери на сватбения бранш, за да обменят опит помежду си, както и да представят най-новото в организирането и приготовленията за сватбения ден и медения месец.

Благодарение на вещата организация на фирма EXPOLINE и любезното гостоприемство на хотел SOFIA BALKAN /Шератон/, BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO шест години подред се очертава като най-мащабнoто събитиe с конкретна тематика и най-грандиозното, и същевременно полезно, изложение в сватбения бранш.

64674_2764774216449_1559331207_nРазлични фирми, чиято дейност е тясно свързана с темата участват ежегодно в събитието, за да “сверят часовниците си”, да се срещнат със свои колеги на ползотворна обмяна, както и да дадат възможност на бъдещите младоженци да начертаят ясен план за престоящото важно събитие като получат безценна информация директно “от кухнята”.

Дизайнерски къщи и модни брандове, хотели, ресторанти, организаторски фирми и сватбени агенции, кетъринг и туристически фирми – всички те си подават ръка под покрива на Шератон в рамките на едно единствено изложение BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO, за да пресъздадат възможностите на избора, да улеснят влюбените в първата стъпка и да докажат професионализма си, предлагайки най-доброто. Всички въпроси, свързани с организирането и провеждането на сватбено тържество и меден месец могат да намерят верния отговор в рамките единствено на най-голямото сватбено 150929_2764776496506_1159340823_nизложение в страната. И като допълнителен бонус – бъдещите младоженци могат да се възползват от отстъпки в редица от предлаганите от участниците на BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO услуги, единствено и само в рамките на изложението.

Списание Сватба – медиен патртньор на събитието по традиция ще избере МЛАДОЖЕНЦИТЕ НА 2013 година измежду двойките, изпратили снимки от своя най-важен ден през 2013. Много подаръжци от томбола ще зарадват не само бъдещите младоженци, но и влюбените, изрекли вече заветното “Да”.

166521_2764780816614_541567604_nНаред с томболата в която ще участват всички посетители организаторите от фирма EXPOLINE обещават и редица приятни изненади.

BALKANIKA WEDDING & HONEYMOON EXPO събира под един покрив професионалисти от всички сфери, свързани със сватбения бранш като едновременно с това кани като зрител и участник техния клиент – бъдещото семейство. По този начин дава възможност на младоженците да получат информация от най-добрите и позволява на професионалистите да се срещнат със своите клиенти. Безценна комуникация за перфектни резултати.

Add comment

50 − 45 =