Cherga BG

20 Септември Ден на отворените врати в Театър „Българска армия”

ПОГЛЕД ЗАД КУЛИСИТЕ

ТБА_signature

Театър „Българска армия” празнува деня на София!

И Вие, столичани и гости на столицата, сте поканени!

Колкото поискате и каквото поискате!

Предлагаме разходка из репетиционните зали, гримьорните, перукерните, архива, ателиетата, фоайетата, както и всички скрити за външен поглед места, където се ражда магията, наречена ТЕАТЪР. Зад затворените до скоро врати ще видите „ковачницата” на наградите „Аскеер”, звукозаписното студио на Дони, фокусите на Ненчо. За децата ще има приказки, за родителите – горещо кафе и… и разбира се, цели три вечерни представления:

“Да разлаем кучетата”, “Откраднати разкази” и “Лалугер”!

 

Какъв ден само!

 

На 20 септември (събота) Театър „Българска армията”

буквално  отваря врати, за да отбележи Деня на София!

 

Актьорите от трупата на театъра, дори и директорът й ще се преобразят в ролята на гидове, които ще развеждат посетителите из историята и настоящето на театъра.

Ще бъде отворена вратата и на директорския кабинет. Който не се страхува, ще може да пробва и директорския стол. Гостите ни ще могат да разгледат и да се снимат със скритите до момента колекции от театрални костюми и експонати на единствената по рода си колекционерска сбирка от театрални плакати, а тези от тях, които изявяват музикални предпочитания, ще могат да се насочат директно към четвъртия етаж, където  с разтворени врати ще ги чака професионално звукозаписно студио, за да им разкрие своите потайности. Композиторът на театъра – Добрин Векилов – Дони, лично ще консултира бъдещите мюзикайдъли.

В случай, че посетителите пропуснат етажа и случайността или асансьорът  ги отведат по-нагоре, те ще се озоват в най-новото театрално пространство в България – камерната сцена “Миракъл”! “МИРАКЪЛ” е новоизградено камерно пространство без културен аналог до настоящия момент. То предлага възможности за театрални, литературни, музикални, сценографски, танцови и други „елитни” проекти, насочени към публика от ценители на истинското – не комерсиално изкуство. Пет етажа над  „Софийския Бродуей”  – улица „Раковски”, по-близко до звездите, е мястото, на което ще ви очакват вълнуващи срещи с ярките театрални звезди на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ”.

В деня на отворените врати артистите са помислили и за най-младата си публика. Бате Ненчо ще показва фокуси, а любимите ви артисти ще разказват приказки за малките. Големите пък ще могат да поседнат в кафе-клуба, да се ободрят с питие и да видят неизлъчвани до момента кадри от церемониите по връчването на годишните театрални награди „Аскеер”.

Столичани ще имат свободен и безплатен достъп до потайностите на Театър „Българска армия” през целия ден. Вратите ще бъдат затворени едва след края на представленията “Да разлаем кучетата”, “Откраднати разкази” и “Лалугер”, а билетите, като за празник, ще бъдат на половин цена.

 

Театър „Българска армия” ще празнува!

Когато поискате – от 11 до 22 часа на 20 септември

Колкото и каквото поискате!

Add comment

93 − 85 =